Kombi selidbe

0 - 24

Započnite selidbu za 60 minuta

Došlo je vreme da se preselite u novi stambeni ili poslovni prostor. Ali umesto da osećate sreću i zadovoljstvo zbog toga, vi se pribojavate kako će selidba proteći.

Najpre pakovanje stvari za selidbu, a zatim i odabir adekvatne agencije za selidbe ili organizacija preseljenja uz pomoć rođaka i prijatelja. Upravo zato i nije čudno što mnogi strepe od selidbe.

Sasvim je i logično, zato što se prema mišljenju mnogih psihologa, upravo selidba nalazi na izuzetno visokom mestu po pitanju stresa. Naime, ispred selidbe se nalazi samo smrt drage osobe i razvod, pa je na trećem mestu promena životnog prostora po količini stresa, koju izaziva.

Ne možemo reći da to nije logično, zato što se ne radi uopšte o jednostavnom poslu. Mnogo stvari može da pođe po zlu, što će sasvim sigurno izazvati dodatno nerviranje svih koji u selidbi učestvuju. A to vam uopšte nije potrebno, kada uzmete u obzir da ima toliko stvari koje treba da učinite.

Zapravo sve to može vrlo jednostavno da bude sprovedeno, ako se dobro organizujete. Tačnije, ako se potrudite da pronađete odgovarajuću firmu, koja će profesionalno i u zadatom roku da izvrši preseljenje na novu lokaciju.

Upravo zato ćete od mnogih naših klijenata čuti da je bolje angažovati Kombi prevoz No.1, jer mi tačno znamo o čemu treba voditi računa i kako da celokupan proces selidbe prođe bez ikakvog nerviranja.

Osim visoke profesionalnosti naših radnika, u odnosu na druge agencije za selidbu ističemo se mogućnošću da veoma brzo odgovorimo na svaki vaš zahtev i da selidbu započnemo u roku od 60 minuta od vašeg poziva, a sve u vremenu od 0 do 24 časa.

Selidba uz pomoć prijatelja i rođaka

Međutim, ako i pored toga želite ipak samostalno da se preselite, imajte na umu da angažovanjem prijatelja i rođaka možete da dovedete sebe u vrlo neprijatnu situaciju. Naime, možete biti sigurni da će vam oni pomoći kada to od njih zatražite. Ali, uzevši u obzir da to čine na dobrovoljnoj osnovi, vrlo je moguće da će posao uraditi traljavo, te će samim tim vama izazvati potpuno bespotrebno nerviranje.

Osim toga nedostatak iskustva i opreme će produžiti vreme selidbe, a može izazvati i neželjene situacije poput oštećenja stvari i tehnike pa čak i povreda.

A tome svemu treba dodati i “vraćanje usluge“, što je u našem narodu i te kako poznato. Kada vas naredni put budu pozvali u pomoć, a ako vi eventualno ne budete u prilici da uzvratite uslugu, gotovo je sigurno da će se vaši odnosi pokvariti. Iz te perspektive jasno je zbog čega je definitivno najbolja opcija angažovanje profesionalaca.

Agencija za selidbe Beograd

Na području Beograda, sasvim očekivano se nalazi i najveći broj agencija za selidbe i prevoz. Među njima se po kvalitetu pruženih usluga izdvaja Kombi prevoz No.1. Naše četrnaestogodišnje iskustvo u pružanju usluga profesionalnih selidbi ostavilo je iza sebe veliki broj zadovoljnih klijenata

Sa nama preselite sve, bilo gde

Agencija za selidbe Kombi prevoz No.1 može adekvatno da odgovori na apsolutno sve vaše zahteve, mi vam pružamo kompletnu uslugu selidbe, u našoj nadležnosti su:

 • demontaža i montaža nameštaja;
 • pakovanje stvari za selidbu;
 • prenošenje, utovar i istovar stvari;
 • prevoz putnika i stvari;
 • celokupno planiranje i organizacija selidbe.

Još moramo da naglasimo i to da isključivo zapošljavamo profesionalce, koji imaju dugogodišnje iskustvo i sigurno će se potruditi da na najbrži i najsigurniji način izvrše selidbu sa jedne na drugu lokaciju, bez obzira da li je u pitanju stambeni ili poslovni objekat.

Mi obezbeđujemo kompletnu opremu za selidbu

Sva oprema potrebna za selidbu je naša briga, mi ćemo vam dostaviti sve neophodne stvari za bržu i lakšu selidbu poput:

 • kolica;
 • gurtni za nošenje teških i velikih tereta;
 • ćebića za klizanje;
 • traka za vezivanje;
 • kutija za pakovanje;
 • materijala za zaštitu.

Seldibe teških tereta i mašina

Često se tokom selidbi pojave problemi sa prenošenjem teških stvari poput sefova, TA peći, kotlova, solarijuma i različitih mašina. Osim same težine javlja se i problem bezbednosti kako po same radnike, ali i teret koji se prenosi. Zbog ovoga je izuzetno bitno angažovanje dovoljnog broja iskusnih radnika.

Pored toga što naši radnici imaju dugogodišnje iskustvo u selidbi teških tereta, koristimo opremu i alate, kako bi ovakve selidbe obavili što jednostavnije i sigurnije. Osim specijalnih gurtni i kaiševa, koji se koriste za lakši i sigurniji prenos teških stvari, koristimo i različite vrste i veličine kolica i dizalica.

Selidbe Beograd

Da bi bez ikakvih smetnji bila izvršena selidba u Beogradu, najbolji i najsigurniji način je sasvim sigurno da taj posao prepustite profesionalcima.

Naravno vi trebate našim zaposlenima da date jasne smernice o tome šta od nas očekujete. Prvenstveno se pod tim misli da nas informišete gde će biti izvršena selidba u Beogradu, odnosno sa koje na koju lokaciju. Upravo te informacije će imati uticaja i na cenu selidbe, jer ona prvenstveno zavisi od kilometraže.

Sledeći korak, a ukoliko vas interesuje da selidbe i transport izvrše naši radnici, jeste da nas kontaktirate, kako bismo dogovorili termin izlaska na teren. Ovde je vrlo važno da napomenemo i to da je važno da naši radnici posete konkretni objekat, kako bi izvršili uvid prvo u količinu stvari, a zatim i da biste im izneli sve zahteve koje imate.

Naime, oni moraju da se upoznaju sa osnovnim karakteristikama lokacija kako bi mogli da pripreme plan selidbe. Tom prilikom će oni ustanoviti i kako izgleda celokupan objekat, odnosno da li će radnici koji budu vršili prevoz i selidbe biti u obavezi da stvari nose peške ili se one mogu prevesti liftom.

Takođe utvrdiće da li je potrebno angažovanje dizalica ili drugih sredstava za spuštanje teških tereta, prohodnost otvora vrata i prozora u odnosu na veličinu stvari, itd.

Poželjno je da zajedno obiđete i lokaciju na koju treba da se preseli celokupan inventar, kako bismo dobili sliku o uslovima na odredišnoj adresi.

Kada se budemo upoznali sa vašim zahtevima i samim prostorom, pripremićemo vam i besplatnu ponudu za selidbu, kako biste dobili preciznu informaciju o tome koliko će koštati konkretna usluga.

Budući da Kombi prevoz No.1 nudi i usluge pakovanja stvari za seldibu, ali i demontažu nameštaja, odnosno njegovu naknadnu montažu vrlo je važno da nas informišete o potrebi za nekom od pomenutih usluga, kako bi ponuda za prevoz i selidbe Beograd bila kompletna.

Odaberite datum i vreme selidbe

Kada budu poznati svi detalji oko organizacije slobodni ste da odaberete datum i vreme selidbe koji vama odgovaraju. Budite sigurni da će naši radnici u potpunosti ispoštovati dogovoren termin.

Ukoliko sami organizujete prenošenje stvari i potreban vam je samo kombi za selidbe, mi ćemo vam pomoći oko procene vremena potrebnog za pripremu stvari za utovar. Ovo je bitno kako bi se sprečilo nepotrebno čekanje i produženje selidbe, a čije vreme može uticati na ukupnu cenu.

Selidbe Novi Beograd

Ovo je beogradska opština sa najvećim brojem stanovnika, ali i glavno poslovno jezgro grada zbog čega nas ne čudi što je upravo prvi kada su u pitanju selidbe Novi Beograd.

Na osnovu našeg dugogodišnjeg iskustva primetili smo da se na Novom Beogradu selidbe najčešće vrše između pojedinih blokova, ali sve je više i onih koje obavljamo iz ostalih gradskih opština i unutrašnjosti Srbije ka Novom Beogradu.

Kako se pretpostavlja, razlog za to jeste pojačana izgradnja stambenih i poslovnih jedinica na ovoj beogradskoj opštini, ali i potraga za većim ili opremljenijim poslovnim i stabmenim prostorom.

Imajte na umu da je Kombi prevoz No.1 stacioniran na Novom Beogradu i da sa velikim uspehom već dugo godina vrši selidbe stanova i firmi po zahtevu klijenata sa ove beogradske opštine.

Osim toga naše ekipe su vam na raspolaganju od 0 do 24 časa, a spremni smo da na teren izađemo u roku od 60 minuta nakon što ste nas pozvali. 

Ukoliko su vam potrebni materijali za pakovanje mi ćemo ih obezbediti za vas, ali vam možemo i ponuditi našu uslugu pakovanja. Naši iskusni pakeri ubrzaće ovaj deo selidbe, a vama omogućiti da se posvetite drugim zadacima.

Demontaža i montaža nameštaja takođe mogu biti u našoj nadležnosti, prepustite i ovaj deo iskusnim profesionalcima.

Selidbe Zemun

Ukoliko iz bilo kog dela Beograda ili nekog drugog grada Srbije imate potrebu za selidbu u Zemun ili se selite iz Zemuna, ne postoji bolji način da to uradite nego da angažujete Kombi prevoz No.1.

Možete biti sigurni da će naši iskusni radnici u potpunosti ispoštovati sve vaše zahteve i preseljenje na novu adresu izvršiti sigurno i u najkraćem mogućem roku.

Naši timovi su spremni da odgovore na vaš poziv u roku od 60 minuta 24 časa dnevno.

Selidbe Zvezdara

Pred vama je selidba na Zvezdaru ili se sa ove opštine selite u neki drugi deo Beograda ili Srbije?

U svakom slučaju Kombi prevoz No.1 će ispuniti sva vaša očekivanja, i u dogovoru sa vama izvršiće preseljenje u okviru ove beogradske opštine bez obzira da li se radi o velikoj firmi ili stambenom objektu.

Budite slobodni da nas kontaktirate u bilo koje doba, naše radno vreme je od 0 do 24 časa, a naš tim će veoma brzo biti na početnoj adresi spreman za vaše preseljenje.

Kombi selidbe Beograd

Kombi selidbe se obavljaju kada je potrebno prevesti manji broj stvari, nije moguć prilazak na mesto utovara kamionom ili vam je potrebno brže preseljenje iz jednog u drugi stambeni ili poslovni prostor.

Da bismo bez ikakvih smetnji mogli da izvršimo selidbe po vašem zahtevu, moramo poslati kombi za selidbe odgovarajućih dimenzija. Zato je naročito važno da nam date mogućnost da posetimo konkretni objekat, kako bi se naši radnici upoznali najpre sa količinom stvari, koje treba da budu preseljene, a zatim i njihovom veličinom.

Biće definisano da li je u vašem slučaju dovoljan jedan kombi za selidbe ili više njih, kao i njihova veličina i svi ostali detalji usluge preseljenja.

Kombi selidbe Beograd - cene

Uopšte nije čudno što svako koga interesuje ova usluga razmišlja i o njenoj ceni. Naravno da kada su u pitanju selidbe, cena može varirati ne samo od agencije do agencije, nego i u zavisnosti od toga koje sve usluge u sklopu selidbe zahtevate.

U principu, Kombi prevoz No.1 vodi računa da kada su u pitanju selidbe Beograd, cene budu pristupačne svakom klijentu.

Ipak moramo napomenuti da se cena selidbe definiše nakon što dobijemo uvid u sve detalje i zahteve u vezi sa dodatnim uslugama koje su vam potrebne tokom selidbe, a zavisi najviše od:

 • udaljenosti između lokacija za selidbu;
 • količine stvari koje selite;
 • težine stvari (TA peći, bela tehnika, sefovi, itd.);
 • potrebe za demontažu i montažu nameštaja;
 • spratnosti oba objekta;
 • mogućnosti upotrebe teretnog lifta;
 • mogućnosti prilaza objektima;
 • broju angažovanih radnika za pakovanje, utovar i istovar stvari tokom selidbe;
 • vremenu angažovanja, itd.

Jeftine selidbe Beograd

Zahvaljujući tome što Kombi prevoz No.1 nastoji da izađe u susret svakom vašem zahtevu u našoj ponudi su najpovoljnije selidbe Beograd.

Najvažnije je da budete zadovoljni našom uslugom, ali treba da znate i da su jeftine selidbe nešto za šta smo specijalizovani.

Ukoliko vam je bitno da uštedite, a u mogućnosti ste da deo poslova uradite u sopstevenoj organizaciji mi vam možemo ponuditi samo prevoz za selidbu, što je sigurno najpovoljnija varijanta.

Pozovite odmah i uverite se da obavljamo najjeftinije selidbe

Selidba stana

Sasvim je svejedno kolika je kvadratura stana u kome živite, odnosno koje je površine stan u koji se selite, jer se u našoj ponudi nalazi i usluga, koja se odnosi na profesionalne selidbe stanova.

Pored toga što tu uslugu pružamo na području Beograda, odnosno svih beogradskih opština, specijalizovani smo i za njeno izvršenje na području cele Srbije, ali vas možemo preseliti i u inostranstvo.

Prilikom selidbe stana mi vam možemo ponuditi uslugu prevoza, ali i najam radnika, materijale za pakovanje, demontažu i montažu nameštaja i pakovanje stvari.

Selidba firme

Znamo da nije zgodno kada treba da bude izvršena selidba firmi, te tom poslu kao i svakom drugom, naši radnici pristupaju izuzetno odgovorno i profesionalno.

Možete biti sigurni da će selidba poslovnog prostora biti izvršena u najkraćem mogućem roku, bez ikakvih problema, jer Kombi prevoz No.1 zapošljava radnike sa višegodišnjim iskustvom.

Pored toga što po vašem zahtevu može biti izvršena selidba kancelarija i poslovnog prostora, u našoj ponudi se nalazi i selidba magacina i hala.

Kombi prevoz nameštaja Beograd

Pored svih pomenutih usluga selidbe Kombi prevoz No.1 vrši i prevoz nameštaja po vašem zahtevu. Kako iz specijalizovanih prodavnica i salona nameštaja tako i između stambenih ili poslovnih objekata, naši radnici će po vašem zahtevu profesionalno izvršiti ovu uslugu.

Gotovo svakodnevno prevozimo nameštaj iz velikih salona kao što su Ikea, Emmezeta, Jysk, Lesnina, Forma Ideale, Vitorog i drugi.

Naši stalni korisnici su i stolari koji izrađuju nameštaj od pločastih materijala ili punog drveta.

Moramo napomenuti da se u našoj ponudi nalazi kombi prevoz nameštaja u Beogradu, ali i na svim lokacijama u zemlji. Često obavljamo i prevoz nameštaja u inostranstvo za kompanije koje se bave izradom i izvozom ručno rađenog nameštaja od punog drveta.

Sve vaše komade nameštaja ukoliko nisu u fabričkoj ambalaži zaštitićemo od oštećenja materijalima za pakovanje.

Emmezeta dostava nameštaja
Forma Ideale dostava nameštaja
Ikea dostava namestaja
Dostava nameštaja od pločastih materijala
Pakovanje nameštaja streč folijom

Profesionalno rasklapanje i sklapanje nameštaja

Da bismo svakom klijentu olakšali selidbe, uvrstili smo u naše usluge i sklapanje nameštaja, kao i njegovo rasklapanje. Budući da su naši radnici u potpunosti osposobljeni za ove usluge i opremljeni potrebnim alatom, možemo vam garantovati da će bez ikakvih oštećenja da najpre rasklope vaš nameštaj, a zatim ga u novom prostoru profesionalno sklope.

Podrazumeva se da će naši radnici i tu uslugu, kao i sve ostale izvršiti u najkraćem mogućem roku, a montaža nameštaja se vrši isključivo po vašem zahtevu.

Osim što su naši radnici specijalizovani za uslugu rasklapanja vašeg nameštaja, nakon toga će ga sigurno upakovati i obezbediti za transport i preseljenje, a zatim izvršiti i njegovo sklapanje u novom stambenom ili poslovnom prostoru.

Kombi selidbe Srbija

Kombi prevoz No.1 osim Beograda pruža uslugu kombi selidbe širom Srbije. Napominjemo da su vam naše usluge za selidbu u Srbiji dostupne neprekidno od 0 do 24, odnosno danju i noću, bez obzira da li je u pitanju radni dan ili vikend, odnosno neki državni praznik.

Možete biti sigurni da će naši radnici u najkraćem mogućem roku nakon vašeg poziva izaći na teren, kako bi se upoznali sa vašim zahtevima i celokupnom situacijom, a zatim će na osnovu toga izraditi ponudu za selidbe u Srbiji.

Međunarodne selidbe

Kombi prevoz No.1 vrši i selidbe u inostranstvo, najčešće u zemlje regiona, ali i udaljenije zemlje evropske unije.

Izuzetno je važno da ako vam je potrebna selidba u inostranstvo prilikom kontakta sa našim radnicim iznesete sve zahteve koje imate, a prvenstveno zato da bismo imali informaciju o tome u koju se zemlju vrši preseljenje i sa koje lokacije, zatim informaciju o količini stvari, itd.

Svi ti parametri će nam pomoći da izradimo ponudu za međunarodne selidbe, ali i da vam pomognemo kod pripreme dokumentacije za carinske procedure.

Kako se spakovati za selidbu

Detalj koji muči mnoge koji se preseljavaju sa jedne na drugu lokaciju, a bez obzira da li je u pitanju stambeni ili poslovni prostor jeste i kako izvršiti pakovanje za selidbu na najjednostavniji mogući način.

Najbitnije je da napravite adekvatan plan selidbe, te da se njega u potpunosti pridržavate.

Isto tako je važno i da obezbedite odgovarajući materijal za pakovanje stvari.

Najjednostavnije svakako jeste da pakovanje stvari za selidbu prepustite našim radnicima. Imajte na umu da Kombi prevoz No.1 isključivo zapošljava profesionalce, koji imaju dugogodišnje iskustvo u ovim poslovima, te će nesumnjivo brže i sigurnije od vas da spakuju sve stvari i izvrše preseljenje.

Ukoliko ovaj deo selidbe ipak želite sami da realizujete, pročitajte naše savete kako najbolje da izvršite pakovanje stvari za selidbu.

Kutije za selidbu

Iako je pakovanje najbitnije prilikom preseljenja, mnogo je važnije da obezbedite adekvatne kutije za selidbu, kao i sav ostali potrebni materijal.

U principu mnogi od nas najčešće biraju kartonske kutije za selidbu, a njih možete praktično dobiti i besplatno. Dovoljno je da zamolite prodavce u lokalnom marketu da vam u određenom vremenskom periodu ostavljaju kutije, u kojima primaju robu.

Isto tako se u ponudi mnogih firmi u Beogradu mogu naći kartonske kutije za selidbu različitih dimenzija, ali i plastične kutije i sve vrste zaštitnih folija, kao i drugi materijali za pakovanje i selidbu.

Ukoliko ne možete da obezbedite adekvatne kutije za selidbu ili nemate dovoljan broj mi ćemo se pobrinuti da vam ih obezbedimo.

Radnici za selidbe Beograd

Mada je činjenica da je najbitnije odabrati profesionalnu agenciju za selidbe, mnogo je važnije i kakvi su radnici za selidbe u njoj angažovani. Upravo iz tog razloga napominjemo da su fizički radnici za selidbu, koje zapošljavamo iskusni profesionalci. Po vašem zahtevu vršimo i najam radnika za selidbe bez prevoza ukoliko vam je potrebna selidba u okviru iste zgrade ili objekta ili u slučaju kada imate sopstveni prevoz.

Radnici za selidbe cene

Svaka kompanija na svoj način definiše nadoknadu za selidbe, ali i cenu svih ostalih usluga.

Ukoliko su vam potrebni radnici za selidbe, cene se svakako razlikuju od selidbe do selidbe.

Prvenstveno na visinu cene utiče koliko stvari je potrebno preneti, zatim koje su stvari u pitanju, koje težine, na kojoj lokaciji treba da budu izvršene selidbe, potreban broj radnika, ukupno vreme potrebno za izvršenje selidbe, raspoloživost liftova, itd.

Mišljenja klijenata​ koji su se preselili sa nama

5/5
Sve pohvale za ovu firmu. Više sam nego zadovoljan njihovom uslugom selidbe.

Miloš Lukic

5/5

Selio sam firmu sa No.1 prevozom i veoma sam zadovoljan. Momci su ispoštovali svaki dogovor, tačni su bukvalno u minut. Svaka preporuka.

Marko B.

5/5

Precizan, tačan, korektan, ogromno iskustvo sa selidbama. Sve preporuke 5+

Marko Matović

Zašto da angažujete Kombi prevoz No.1 za selidbu

Izbegnite stres

Možete sami organizovati selidbu, ali uz veliki stres, zato  sve prepustite nama

Iskusni radnici

Imamo višegodišnje iskustvo i ogroman broj realizovanih selidbi za sobom 

Dodatne usluge

Osim selidbe obavljamo i pakovanje, demontažu i montažu nameštaja

Najpovoljnije selidbe

I cena je svakako bitan faktor, naše su prilagođene ekonomskoj situaciji